Rozhovory v médiích

Rozhovor na webu Žena.pravda.sk

náhled rozhovoru na webu Bezhladoveni.cz

Rozhovor na portále BezHladovění.cz

V rozhovoru se mimojiné dozvíte jaké suroviny by vám neměly v kuchyni chybět, jak hodnotím kvalitu potravin na trhu i tipy na důvěryhodné zdroje informací.

Rozhovor na portále BezHladovění.cz

MÉ ČLÁNKY V MÉDIÍCH

Další články

Jak na vyvážené snídaně za pár korun

Jak posvačit za pár korun

Blog

Jarní detox? Jen trik obchodníků

S přicházejícím jarním obdobím býváme zahrnováni nejrůznějšími nabídkami na očistné neboli detoxikační kůry. Většina z nich staví myšlence, že se v našem těle v důsledku současného životního stylu

Celý článek »
Blog

Je sůl opravdu nad zlato?

Kuchyňská sůl je nejrozšířenější sloučenina sodíku v přírodě. Používá se nejen k dochucování pokrmů, ale je také významnou surovinou potravinářského průmyslu. Její chemický název zní chlorid sodný (NaCl). Přibližně

Celý článek »
Blog

Vejce si neodpírejte

Blížící se Velikonoce připomínají jednu z velmi kvalitních potravinu, s širokým kulinářským potenciálem, která byla dlouhou dobu neprávem opomíjena – slepičí vejce. Hlavním důvodem pro jejich dřívější

Celý článek »
váha
Blog

Obezita a metabolický syndrom

Obezita, tedy přesně nadměrné množství tukové tkáně v těle, rozhodně není pouze estetickým hendikepem, jak se může na první pohled zdát. Obezita s sebou přináší významná zdravotní

Celý článek »
lívance
Blog

Nejezte, když nemáte hlad

Problém obezity a nadváhy často nevyřešíte jenom tím, že si pečlivě nastudujete, kolik jíst, co jíst a jak často jíst. Úspěšnost vašeho snažení závisí také

Celý článek »
cukr
Blog

V hlavní roli inzulin

Inzulin je důležitý hormon, který v našem těle řídí životně důležité procesy. Ukazuje se, že je to právě inzulin, jehož narušené fungování je nejen častým důsledkem obezity, ale

Celý článek »